Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El bloc al 2011: més participació i més promoció per les empreses

1118691_snowflakes

Finalitza 2010 i en breu començarem un nou any. És el moment idoni per aturar-se, avaluar i  reflexionar sobre el que hem fet i de fer noves propostes  que puguin repercutir en  la millora de la qualitat del nostres serveis.

El bloc Viladecans Ciutat Empresarial és un dels instruments que hem analitzat , i avui volem compartir i contrastar amb vosaltres el repte pel proper any.

Durant aquest 2010 el bloc s’ha anat consolidant  com a mitjà de comunicació amb l’empresariat de Viladecans: hem vist créixer el nombre de subscriptors,  incrementar el nombre de visites i, encara que de manera tímida, augmentar la vostra participació. Pel proper 2011, volem intensificar encara més aquesta relació i crear una comunitat empresarial amb les empreses locals. Sabem que és un objectiu ambiciós però a la vegada enriquidor pel seu caràcter compartit, ja que depèn tant de la vostra participació com de la nostra capacitat d’estimular-la:  aquest és el repte pel nou any.

Quan vam posar en marxa el  bloc,  l’objectiu era crear un canal de comunicació bidireccional; d’una banda,  per fer-vos arribar de primera mà  la informació d’allò  que fem al Centre de Promoció Econòmica Can Calderon i dels serveis que oferim;  i d’altra banda, donar-vos la possibilitat de participar i fer sentir la vostra opinió,  i que disposeu d’un espai per promocionar la vostra activitat empresarial, explicant què feu i quines novetats i projectes esteu desenvolupant: L’espai de presentacions d’empresa, l’apartat de redacció d’articles, la plataforma Àgora amb els grups de treball o els suggeriments al bloc són bona mostra d’aquest interès per construir un espai comunitari.

Per a aquells de vosaltres que no esteu massa situats en temes vinculats amb el mon d’Internet i el concepte de posicionament web, que sapigueu que  la participació, els comentaris, les valoracions, l’intercanvi d’enllaços i els vídeos són elements que ajuden,  i molt,  a posicionar la vostra presència a Internet  i en el nostre cas, el bloc. La essència de la nova Internet es crear xarxa,  per tant, fer créixer el bloc  és un benefici compartit.

Incrementar la participació al bloc s’ha d’entendre per tant com una oportunitat per dotar de  major visualització  la vostra empresa,  i també com una  bona oportunitat per transmetre valors i punts de vista empresarials  (mitjançant els comentaris i opinions), conèixer formes de pensar i de fer d’altres empreses  i, en definitiva, sentir-se membres d’una comunitat empresarial viva, en moviment, relacionada, coneguda i, per tant, més forta i amb capacitat per crear oportunitats .

Iniciem aquest nou any amb una invitació i una proposta: una invitació a  fer créixer el bloc participant-hi i difonent-lo entre altres empreses, del territori o de fòra, i  una proposta : utilitzeu el bloc com una eina més en la vostra  gestió i comunicació per mostrar als altres què feu, com ho feu, on sou, quins projectes teníu i també, si és el cas, fer propostes de col·laboracions i demandes que altres empreses del territori puguin cobrir.

El repte pel proper 2011 és, per tant, compartit entre tots:  fer del bloc un veritable i profitós espai social per les empreses de Viladecans.

Gràcies per la vostra fidelitat i participació, i bon Nadal.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE