Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Del Networking a la cooperació empresarial

img-cooperacioA la plataforma Àgora volem recolzar la cooperació empresarial. Fomentar projectes compartits, conscienciar de les avantatges i també de les dificultats, però en qualsevol cas, tenir present que la cooperació ben planificada i treballada sempre és una via de creixement i innovació per les petites i mitjanes empreses.

L’objectiu d’aquest espai no és únicament facilitar contactes, ja n’hi ha reconegudes xarxes socials adreçades a fomentar els contactes i el networking empresarial: Linkeding, Facebook, Xing…, el que es pretén amb el grup, és oferir un espai obert a la vostra participació, on trobar informació i empreses col·laboradores per arribar amb èxit al desenvolupament de projectes comuns, dissenyar la formació necessària i el que és més important, crear una font per buscar, proposar i oferir projectes viables de cooperació amb les empreses del territori.

N’hi ha molts tipus i models de cooperació susceptibles de portar a terme a Viladecans, algunes les anirem afegint a la web de l’Àgora, altres sorgeixen de vosaltres. Són ja algunes les experiències entre empreses que s’estan desenvolupant. Les podeu consultar en aquest nou grup “Del networking a la cooperació” a l’apartat exemples de cooperació empresarials.

Tot un repte en el que necessitem la vostra participació .

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE