Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Dades del primer mes de funcionament del servei Viladecans Atenció a les Empreses

Impresionant!

Aquesta és la paraula que millor descriu l’inici de l’activitat de l’oficina oberta a Can Calderon per  realitzar una sèrie de tramitacions, assessoraments i informació per a les empreses del municipi. Parlem de la VAE -Viladecans Atenció a les Empreses- i els números del primer mes de funcionament són els següents: 

Consultes totals del mes de març de 2015:          193
d’aquestes consultes, segons el canal d’arribada : 
 • 110 consultes presencials, a la pròpia oficina de Can Calderon
 • 74 consultes via telefònica
 • 9 consultes mitjançant correu electrònic

segons el tema de la consulta: 

 • 121 consultes sobre temes de finestreta ùnica empresarial (tramitacions administratives i de llicències  a l’hora de crear l’empresa)
 • 72 temes d’informació i assessorament sobre els serveis del centre i tramitació d’accès als serveis d’empreneduria i empresa.

Hem preguntat a les responsables de donar el servei quàntes llicències municipals d’activitat i apertura han donat durant el mes de març i ens han respòs que  22.  Moltes , no?. Creiem que aquestes dades són indicatives d’un dinamisme creador d’empreses al municipi que mereix ser ressaltat.

També hem preguntat quin és l’objectiu numèric que s’ha fixat l’oficina per aquest any 2015 pel que fa a aquest tipus de tramitació  (llicències d’apertura) i ens han dit que 300. Però, vist els nùmeros que porten ja amb nomès un mes d’activitat, el superaran amb escreix.

Només es pot dir: Felicitats !

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE