Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Curs sobre energia fotovoltàica:oberta inscripción

El Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans, a través del Programa CRRESCENDO de la UE, portarà a terme un curs, totalment subvencionat, Muntatge i manteniment d’energia solar fotovoltàica, adreçat a treballadors en actiu. L’objectiu general del curs és donar a conèixer els avantatges del sistema d’energies renovables, exigències tècniques i normativa aplicable a les instal∙lacions fotovoltàiques.

S’ha de tenir en compte que el Reial Decret 314/2006, de 17 de març, pel qual s’aprova el Codi tècnic de l’edificació, d’obligat compliment per a les empreses del sector de la construcció, exigeix que als edificis de nova construcció o rehabilitació gran part de l’energia necessària per als esmentats usos es cobreixi amb energies renovables.

Dades del curs:

Adreçat a : treballadors en actiu, principalment, instal∙ladors i muntadors que es volen iniciar en aquest sector i tècnics intermedis que han d’executar, gestionar, controlar i/o supervisar aquest tipus d’instal∙lacions.
Preu: Gratuït
Nombre d’hores: 40
Data d’inici: 30 de maig de 2011
Data de finalització: 28 de juny de 2011
Calendari: dilluns, dimarts, dimecres i dijous
Horari: 18 – 20.30 hores

* Formulari d’inscripció tancat

 jaune CONCERTO_Logo

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE