Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Curs: Food & Internet of things

Curs: Food & Internet of things

La indústria agroalimentària  està buscant persones amb capacitat de liderar nous projectes basats en tecnologia i innovació, capaces de poder contribuir en el disseny i implementació de nous productes i serveis pel sector.

Vols formar part d’aquest canvi? Aquest programa va dirigit a tots aquells joves entre 18 i 29 anys, amb formació professionalitzadora o de grau superior, que no estan treballant ni estudiant i que tenen inquietuds per formar-se i especialitzar-se en un sector emergent. Aquest curs pretén donar una visió especialitzada  sobre la indústria de l’alimentació,  les tecnologies de la informació que intervenen,  així com  els processos dels quals són participis, ja sigui per la seva transformació, envasats o distribució fins arribar al consumidor final.

Tens una idea o un projecte? A Catalunya la indústria agroalimentària exerceix un paper clau en el conjunt dels sectors econòmics, ocupant un dels primers llocs en la branca industrial.

Aquesta és la teva oportunitat!

El que t’oferim:

  • FORMACIÓ. 150 hores de formació en tecnologia, innovació, emprenedoria i gestió empresarial. (Març- abril)
  • ACOMPANYAMENT. Tutories i assessorament especialitzat per desenvolupar el teu projecte (Maig-Juny)

Imprescindible inscripció prèvia fins el 26 de febrer de 2016 Tel: 936351804 Katherine Hidalgo.

 

Inscripció al projecte Food & Internet of things

Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Viladecans i la Fundació Ciutat de Viladecans, amb la col·laboració dels centres tecnològics del CREDA i CIMNE al parc de la UPC de Castelldefels  i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Sessió informativa: Dilluns 22 de febrer a les 12h a Can Calderon.
Imprescindible inscripció prèvia.
Per a més informació: Katherine Hidalgo (Tel: 936351804)

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE