Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Curs Fem.Talent : igualtat d’oportunitats a l’empresa

La Xarxa  de Parcs Científics  i Tecnològics de Catalunya i Deltabcn  us conviden a prendre part en aquesta iniciativa que preten promoure i entendre els beneficis de la igualtat d’oportunitats tant a les empreses com en l’entorn personal i professional del que formen part.
 
Es tracta d’una iniciativa sobre la igualtat i gestió del talent femení en l’àmbit professional que té com a objectiu impulsar la generació d’espais proclius i oberts a la igualtat al conjunt de Parcs Científics i Tecnològics i a les empreses del seu entorn, així com la creació d’un sistema de transferència del talent femení.

El programa Fem.Talent està format per 5 mòduls digitals, que combinats amb les sessions presencials pretenen ajudar a un millor assoliment dels conceptes. Cada càpsula digital té una durada de 5 hores cadascuna . Tots els participants  en el projecte podran  rebre una certificació com Agents d’Igualtat. Per rebre aquesta titulació hauran de realitzar el curs de formació virtual de 15 hores de duració,  les 3 darreres hores seran presencials i tindran lloc el dia 15 de desembre en el Parc Científic de Barcelona (Sala 4 Torre I) de 10 a 13.30 h.

Per més informació i inscripcions envieu un mail a info@xpcat.net

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE