Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Curs de formació: Habilitats comunicatives

El coneixement dels elements fonamentals que intervenen en la comunicació interpersonal pot contribuir a millorar aquests intercanvis, fonamentats tant en les respectives autopresentacions com en la presentació de la empresa i dels productes o serveis que li són propis.
D’altra banda, el tracte amb els empleats i companys de la empresa cada vegada està més condicionat per situacions personals i contextuals adeverses o complexes. Pensem que aquest curs també aportarà als participants la possibilitat de millorar la comunicació amb aquestes persones i trobar les estratègies més beneficioses per a totes les parts implicades.
formaciohabilitats

L’inici de moltes transaccions comercials i econòmiques s’articula sobre una bona presa de contacte entre les persones. En aquest fet, les habilitats comunicatives determinen gran part d l’èxit de les activitats i dels intercanvis. Per contra, a vegades aquestes no arriben a materialitzar-se quan els interlocutors no creen una sintonia adequada.

El proper 8 de juny s’inicia un nou curs de formació  al voltant de les habilitats comunicatives. Un curs presencial adreçat als responsables de departament i d’empreses on la seva tasca de comunicació amb el personal de l’empresa i d’altres interlocutors (clients, proveïdors, inversors, etc) requereix d’una capacitació especial per tal d’assegurar relacions exitoses.

Aquesta acció formativa està dintre de les activitats que es desenvoluparen al grup de màrqueting de l’Àgora de Can Calderon durant tot l’any

Destinataris: Empreses de Viladecans, responsables de recursos humans de l’empresa i responsables comercials. També poden participar persones emprenedores amb un nou projecte empresarial.
Lloc: Centre de Promoció Econòmica Can Calderon
Dates: del 8 de juny 2010   fins el 17 de juny 2010. Dimarts, dimecres i dijous.
Horari: 17’15-20′15 hores
Preu: Acció 100% Subvencionada

Data màxima d’inscripció: 28 de maig de 2010

Organitza: Can Calderon

Si estéu interessats a participar podeu omplir el formulari de preinscripció o  fer-se membre del grup de màrqueting a la plataforma Àgora

subvencionatcol·labora

  

  

 

 

*Formulari d’inscripció tancat. Places exhaurides

Us recordem que malgrat les inscripcions estan tancades, hem posat en funcionament un fòrum de debat al grup de màrqueting per petites empreses a la plataforma Àgora on participar, compartir i aprofundir en aquesta matèria

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE