Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El bloc al mòbil

1101414_my_phoneUna dada que ens ha fet reflexionar: al 2010, hi havia més de cinc mil milions de subscripcions a telefonia mòbil al món, el que suposa gairebé un 75% del total de la població mundial. Mai una tecnologia havia tingut aquesta penetració a la població total. 

El fort increment en el segment dels smartphones confirma  que ens trobem en una societat cada vegada més interconnectada. Aquest tipus de dispositius i la cada vegada més accesible  banda ampla mòbil permet a amplis sectors de la societat  l’accés directe a Internet i l’accés a xarxes socials, compartir informació, consultar fotografies, vídeos i, cada vegada més, serveis de geolocalització; recordeu que molts dels dispositius porten incorporat  el sistema GPS.

Evolució de subscripcions de mòbils

Evolució de subscripcions de mòbils

Aquest “boom” de serveis per a la tecnologia mòbil està transformant la forma d’utilitzar els terminals mòbils i d’estar connectats amb l’entorn, la qual cosa genera oportunitats que encara estan per dibuixar.

Essent conscients que la tecnologia avança i nosaltres amb ella, hem fet les adaptacions que calien per estar més a prop vostre i a partir d’ara podreu consultar el bloc, rebre les novetats i escriure els vostres comentaris i articles directament des del mòbil.

Aprofitem i volem convidar-vos a reflexionar sobre els avantatges que ens proporcionen aquestes tecnologies que estan revolucionant la nostra manera d’estar i de moure’ns pel món i que ens permeten accedir i distribuir la informació amb immediatesa i, el que és més important,  afavoreixen la comunicació, les  relacions i la creació de xarxes  entre persones amb interessos comuns i disposició per compartir.

Us agrairíem que ens diguéssiu com rebeu el bloc i les novetats al mòbil, si teniu algun problema de compatibilitat amb el vostre terminal i si penseu que hauríem de modificar alguna cosa per millorar la comunicació.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE