Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Contracte per a la formació. Coneix el programa SUMA’T de Can Calderon

sumat

Amb aquest programa les  empreses podran rebre una subvenció equivalent al 70% del salari mínim interprofessional amb la formalització d’un contracte per a la formació.

El Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans posa en marxa el Programa SUMA’T d’orientació, formació especialitzada i adquisició d’experiència professional en empreses, adreçat a persones d’entre 18 i 24 anys.

Amb la implementació del Programa SUMA’T, les empreses del territori tindran l’oportunitat de contractar treballadors/es mitjançant el contracte per a la formació que compta amb interessants subvencions i bonificacions.

El Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionarà  a les empreses que compleixen els requisits per ser beneficiàries de l’ajut, el 70% del salari mínim interprofessional durant un període de 6 mesos de la totalitat de contractes que formalitzi amb les persones prèviament formades per l’Ajuntament de Viladecans.

A més, aquest tipus de contracte té una bonificació del 100% de les cotitzacions a la Seguretat social durant tota la durada del contracte sempre i quan, la contractació suposi una ampliació de plantilla.joves

L’Ajuntament de Viladecans signarà un conveni de col•laboració amb les empreses seleccionades, sense que en cap cas l’esmentat conveni impliqui l’atorgament de la subvenció. L’empresa seleccionada, en el termini d’un mes des de la data d’inici del contracte, haurà de presentar la sol•licitud de subvenció al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Tots les persones participants, previament a la inserció hauran adquirit qualificació professional en una de les especialitats impartides: Auxiliar de Comerç i Telemàrqueting, Auxiliar d’Administració d’Oficines i Auxiliar d’Instal.lacions i Manteniment a més d’obtenir formació en competències clau necessàries pel desenvolupament d’una ocupació.

Al mateix temps i durant tot el contracte laboral en empreses, els/les participants reben una atenció personalitzada amb la tutora del programa que estarà en coordinació permanent amb l’empresa.

Aquest programa està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb  l’Ordre TRE/500/2010 que regula el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya (Programa SUMA’T)”

Per a més informació us podeu adreçar :

Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon
Telèfon: 93.635.18.04 
cancalderon1@viladecans.cat
Persona de contacte: Érika Peña
www.cancalderon.es

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE