Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Comença la construcció de l’outlet de Viladecans

Els que passem sovint per la carretera de la Vila hem pogut veure com avança imparablament la urbanització del sector de ca n’Alemany. Enormes grües, moviment de camions, grans quantitats de terra apilada, cimentera … l’activitat agafa embranzida. I es que el centre comercial Viladecans The Style Outlets, amb més de 130 botigues de primeres marques internacionals i nacionals, ha d’estar funcionant la tardor de l’any vinent .

Divendres passat 3 de juliol es va fer la cerimònia de col·locació de la primera pedra del centre comercial. Hi van assistir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila , l’alcalde de Viladecans Carles Ruiz i el director general de Neinver Daniel Losantos. Tots tres van destacar la capacitat de les diferents administracions i l’empresa privada per posar-se d’acord en un gran projecte que afecta a Barcelona, a la zona del Baix Llobregat i a Viladecans en particular.

Les obres afectaran la via de comunicació entre Viladecans i la autovia de Castelldefels durant deu mesos a partir del 21 de setembre amb l’objectiu de construir un nou pont sobre la via del tren, un viaducte més ample que l’actual que tindrà dos carrils per sentit i un accès peatonal. Més endavant està previst un dispositiu especial d’informació sobre els itineraris alternatius tant pels cotxes particulars com de transport pùblic i sanitari.

Comparteix
  2 comentaris
  1. Buenas tardes.
   A mí me gustaría saber, como parada de Viladecans, a dónde puedo llevar mi CV. Pero también me gustaría saber, si ya la gente trabajadora está cogida, o sea, enchufada ya.
   Es más que nada para no perder mi tiempo. Siento ser tan sincera, pero prefiero que me digan la verdad y saber si tengo alguna posibilidad de encontrar trabajo, como muchos Viladecanenses. Gracias.

  2. Buenos días Marina,
   te recomiendo que vengas a Can Calderon y preguntes por el Servei d’Ocupació, que te asesorará en tu búsqueda de empleo y te ayudará con tu C.V. Decirte también que la empresa que está construyendo el Outlet es una empresa privada que, como tal, contratará a quien mejor encaje con el perfil que buscan. Desde Can Calderon lo que estamos intentando es mejorar la situación formativa de las personas interesadas en trabajar en el Outlet para que tengan mayores oportunidades a la hora de ser elegida. Gracias por escribir al blog. Saludos cordiales.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE