Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Com aconseguir eficiència en l’ùs de l’aigua de regadiu?

Com aconseguir eficiència en l'ùs de l'aigua de regadiu?
Per trobar una de les respostes possibles a aquesta pregunta, el divendres 22 de març, al Parc Mediterrani de la Tecnologia de la UPC a Castelldefels, tindrà lloc la jornada de demostració del Sistema Intel·ligent de Reg Waterbee.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, es tractarà sobre la situació actual del regadiu a Catalunya i es presentarà un sistema d’última generació que contribueix a l’estalvi d’aigua. Posteriorment, el sistema quedarà demostrat i es mostraran els resultats en temps real.

Si voleu conèixer més coses sobre aquest sistema Waterbee abans d’anar-hi, cliqueu aquí.

La demostració tindrà lloc a les instal·lacions de l‘Innovació i Recerca Industrial Sostenible (IRIS), a l’hort de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB), en el mateix Parc Mediterrani de la Tecnologia de la UPC.

Teniu el programa sencer aquí. Recordeu que és imprescindible confirmar l’assistència a la Sra. Natàlia Llansana d’IRIS: nllansana@iris.cat o 93 557 01 12, per què les places són limitades.

Una cosa més: pel que us interessi, sapigueu que IRIS és un centre d’investigació de serveis avançats de recerca i desenvolupament i enginyeria que s’han entestat a ajudar l’empresa a optimitzar els seus processos industrials i a millorar el rendiment, la qualitat i la seguretat dels productes generats. Ofereixen serveis d’alta qualitat, però a la vegada assequibles, adaptats a les necessitats del sector industrial en el qual treballi l’empresa. Igualment, poden desenvolupar solucions tecnològiques a mida enfocades a la millora de la productivitat i la competitivitat.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE