Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Cobrir una oferta laboral: xarxa Xaloc

616726_handshakeLa Xarxa Xaloc, és un servei d’intermediació en el mercat laboral amb una experiència acumulada d’11 anys, i va néixer de la mà de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’aconseguir una major eficiència en la localització de candidats per cobrir les ofertes laborals de les empreses de la zona. Hi participen diferents entitats (pùbliques, empresarials…) entre elles, l’Ajuntament de Viladecans amb el Servei d’Ocupació del Centre de Promoció Econòmica Can Calderon. 

Però com funciona la intermediació laboral?

1. Una vegada l’empresa té la necessitat de cobrir un lloc de feina, contacta amb l’epuip tècnic del Centre Can Calderon, bé telefònicament 93 635 18 04 o per mail clubdefeina@viladecans.cat  on es recullen les característiques de l’ oferta per tal de se gestionada dins de la borsa de treball de Xaloc.

2. Les persones candidates, que prèviament han passat una entrevista individual amb el personal tècnic per tal de conèixer amb més exactitud el perfil del candidat, poden consultar les ofertes mitjançant internet o directament al mateix centre.

3. Una vegada, contrastats els perfils dels sol·licitants i els requisits de la feina, es fan arribar a l’empresa les dades de les persones interessades segons s’ha acordat (e-mail, telèfon, …). 

4. Periòdicament, des de Can Calderon fem un seguiment, ens posem en contacte amb les empreses per fer un seguiment de l’oferta, amb l’objectiu de saber si ja ha estat coberta, si l’empresa necessita rebre més candidats/ates, o si l’empresa vol modificar alguns dels requisits de l’oferta.

El  servei és gratuït i  es realitza al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon.

Comparteix
  4 comentaris
  1. BUSCO TRBAJO DE CARPINTERO EBANISTA OCUALQUIER TRABJO

  2. Hola Ángel. Comentarte que en relación a tu comentario publicado en el blog Viladecans Empresarial, indicarle que la solicitud para ayudar en la búsqueda de trabajo puede realizarla contactando con nuestros servicios de búsqueda de empleo donde se gestionan las ofertas de trabajo registradas en la Xarxa Xaloc a la que hacemos referencia en el artículo. Puedes llamar al 93 635 18 04 y preguntar por el Club de Feina o enviar un mail a: clubdefeina@viladecans.cat
   Un cordial saludo

  3. Busco trabajo como aplicador de plaguicidas, tengo el carnet cualificado DDD, y carnet de conducir, experiencia laboral. Vivo en Castelldefels, Barcelona. Gracias.

  4. Estoy haciendo el Curso de soldadura Mig-Mag en Xaloc de L´Hospitalet. Percibo 459,01 euros del Pirmi y me gustaría saber si tengo el derecho al horario de media jornada, por las mañanas/noches, para poder aumentar un poco mis ingresos. Mi curso está subvencionado al 100% por parte de los Fondos Europeos. Muchas gracias.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE