Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Co·laboracions empresa-Ajuntament: curs Prepara’t en activitats comercials

Co·laboracions empresa-Ajuntament: curs Prepara't en activitats comercials

L’Ajuntament de Viladecans fa temps que treballa buscant la col·laboració de les empreses del territori i oferint alhora la seva ajuda en tot allò que des de l’Administració Local pugui interessar a les empreses. Aquest compromís de col·laboració, que hem nomenat “Viladecans and Co”, ha tingut i té accions concretes que reflecteixen la voluntat de treballar conjuntament en benefici de les persones de la nostra ciutat.

Com a conseqüència d’aquesta manera de fer es va organitzar el curs Prepara’t per al teu futur: Activitats Comercials que s’ha portat a terme entre l’empresa Neinver i el centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon. Aquest curs, que acaba de concloure, ha permès a  64 persones de la nostra ciutat preparar-se per estar en una bona situació formativa abans que s’obri l’outlet Viladecans Styles a la zona de Ca n’Alemany.

El curs ha estat organitzat comptant amb 3 formadors de l’empresa Neinver, que s’han encarregat de la formació d’un mòdul de 36 hores relacionat amb el comerç als centres comercials i amb els processos de selecció habituals en aquest tipus d’empresa. El curs, que s’ha vingut realitzant des del mes de maig i fins al novembre, ha format als participants en anglès (220 hores, 20 hores més de speaking i la possibilitat de certificar el nivell amb l’examen oficial de Cambridge), comerç i tècniques de venda (116 h.), tècniques de recerca de feina (8 hores) i el mòdul de Neinver (36 hores), en total 400 hores de preparació en activitats comercials.

Les valoracions tant dels participants com de la empresa Neinver han estat molt positives, la qual cosa ha facilitat l’organització d’una segona edició per l’any 2016. Per saber els requisits que es demanaran per formar part de l’alumnat d’aquest nou curs i també per conèixer de primera mà els punts de vista tant de l’empresa Neinver com d’alguns dels participants en el curs, recomanem visualitzar els vídeos que  es van realitzar amb motiu de la finalització del curs (noticia al web de l’Ajuntament de Viladecans).

Aquestes possibilitats de col·laboració entre les empreses i l’Ajuntament de Viladecans segueixen obertes i permeten millorar les accions que es porten a terme des de les àrees de gestió empresarial, per aixó convidem totes aquelles empreses que vulguin incorporar-se a aquesta manera de treballar que se sumin al programa “Viladecans and Co”. Entre tots podem fer més i millor.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE