Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Celebra amb nosaltres la nova imatge de Can Calderon

Si no vas cap endavant, recules diu el tòpic.  Un altre tòpic: renovar-se o morir.  Doncs en el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon ens apuntem a la renovació i a l’anar cap endavant. Fruit d’una reflexió sobre els serveis i com es poden millorar, comencem aquest nou curs amb una nova imatge i un altra manera d’entendre  els serveis que prestem des del centre.

A la façana de l’entrada ja trobem un senyal de que alguna cosa ha canviat: un gran vinil ens saluda amb un gran Hola! per donar-nos la benvinguda. Una manera amable d’iniciar la visita a un centre en el qual pots trobar assessorament i orientació en les gran àrees que s’expliciten només entrar: Atenció a les empreses i emprenedoria , formació i ocupació .  Amb els canvis hem reforçat la concepció del centre com l’origen d’una xarxa d’oportunitats per les persones que s’adreçen als diferents serveis. 

  • Atenció a les empreses: per resoldre els dubtes que es plantegen a l’empresa i  per fer-la crèixer i millorar.
  • Formació: per obtenir les competències que demanda el mercat de treball.
  • Ocupació: per trobar ajuda en la feina de trobar feina
  • Emprenedoria: per trobar el suport necessari per engegar el projecte empresarial.

El proper dia 16 d’octubre volem celebrar amb tu aquestes novetats: reserva a la teva agenda un espai a les 13’00 hores per venir a conèixer els canvis . Recorda: divendres 16 d’octubre a les 13’00 hores a Can Calderon …. celebració dels canvis!

Confirma la teva assistència a protocol@viladecans.cat o bé als telèfons 93 635 18 43 i 93 635 19 96Hola

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE