Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Bona acollida del Viladecans Networking Day

Bona acollida del Viladecans Networking Day

Ahir dimecres  13 de juny va tenir lloc la primera edició del Viladecans Networking Day, una iniciativa público- privada impulsada per l’empresa Goodman, el Delta Business Center i l’Ajuntament de Viladecans amb l’objectiu de augmentar les possibilitats de col·laboració entre les empreses de la ciutat facilitant-ne les relacions i el coneixement mutu dels seus interessos i activitats.

A l’acte van assistir més de 100 persones d’unes 60 empreses de la ciutat, moltes de les quals vam estar contents de retrobar en un acte que promou la cooperació empresarial, ja que com sabeu és una de les línies estratègiques principals que des de fa temps estem treballant des del servei d’empreses de Can Calderon a través dels grups de cooperació, les trobades empresarials específiques per sector,  els mentorings i  tallers de formació especialitzats. De fet, ens vam sentir entre amics i esperem que vosaltres també. 

En Liberto Pereda hi va contribuir aportant els seus coneixements sobre els reptes i els canvis de paradigmes en el lideratge empresarial per tal de fer front a un entorn de canvi continu cada vegada més ràpid i intens: el que s’anomena lideratge creatiu 3.0.

Després de la ponència, en el jardí contigu a l’edifici del Parc de Negocis, algunes empreses van presentar la seva activitat i es va donar pas a la  sessió general de networking. A més, les empreses van poder gaudir d’un catering d’excepció gràcies a la participació desinteressada d’un grup d’empreses del municipi que van oferir un tast dels seus productes (“espectacular” va ser la paraula més utilitzada en els comentaris).

Podeu veure més notícies i el video de Viladecans TV sobre aquesta primera edició del Networking Viladecans Day, aquí.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE