Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Arriba la Fira Alimentaria 2016

Arriba la Fira Alimentaria 2016

Del 25 al 28 d’abril té lloc la cita internacional més important pels professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i gastronomia. Quatre dies on proveïdors i clients es trobaran per descobrir els productes més innovadors i per conèixer les novetats del sector.

A continuació resumim els aspectes més rellevants que es volen promocionar a la Fira així com informació i recursos sobre el sector que ofereixen algunes entitats:

La Fira Alimentaria 2016 es centra en els 4 pilars fonamentals de creixement del sector:

1) Internacionalització:
· Aquest any la Fira contarà amb expositors d’empreses de més de 50 països. Aprofita aquesta ocasió per trobar compradors de tot el món!
· Vols obrir-te camí en altres països? Fes-li una ullada a l’anàlisi que fa ACCIÓ sobre les oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l’alimentació i begudes

2) Innovació.
· Al The Alimentaria Hub, l’àgora on els operadors del sector buscaran oportunitats de negoci, trobaràs pavellons com l’Innoval, un aparador on les marques mostraran les últimes tendències: aliments i begudes noves creades a partir de la recerca, el desenvolupament i la innovació.
· Descarrega’t la Guia de la Innovació en el sector agroalimentari 2016 (Fundació Triptolemos): trobaràs més de 9.000 referències (projectes, tesis doctorals, patents, grups de recerca) classificats per sectors, àrees temàtiques, zona geogràfica i institució amb l’objectiu de transformar el coneixement en valor econòmic i social.
· Hi trobaràs sessions organitzades pels clústers alimentaris a on es donarà a conèixer als assistents diferents temàtiques sobre tendències i innovació que s’estan treballant en l’àmbit d’aquests clústers.

3) Gastronomia
· XI Congres Internacional de la Dieta Mediterrània (27-28 d’abril, dins el recinte ferial)
· Visita l’àrea de creació gastronòmica The Alimentaria Experience, on trobaràs els xefs més premiats per la Guia Michelin.

4) Especialització
· Reestructuració dels salons per a que puguin participar el màxim d’empreses expositores.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE