Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Amb el bon temps arriba la Ruta de la Tapa 2012 de Viladecans

Ja ha començat la Ruta de la Tapa 2012 que, com en edicions anteriors, s’acompanya d’un concurs per triar la millor tapa de Viladecans. I es que les tapes pasen un examen amb jurat i tot.

El jurat, reunit el 3 de maig i  integrat per professionals del sector, tastarà les tapes que integren la Ruta d’aquest any i en farà una valoració. Sota els criteris de presentació, originalitat, i qualitat/preu  arribaran a un veredicte, però no el donaran a conèixer fins al final de la Ruta.

Les dates a tenir en compte són: 

 • L’inici serà el cap de setmana de la Fira de Sant Isidre,  el 12 i 13 de maig.  El Gremi d’Hostaleria de Viladecans, principal impulsor de la Ruta de la Tapa, organitzarà un seguit de tallers per difondre la iniciativa entre els visitants de la fira.
 • La celebració de Fira Tapa tindrà lloc el divendres 18 de maig al Parc de la Marina, en una jornada festiva en la que seran presents els establiments participants en aquesta edició i on es podran degustar les tapes que formaran part de la ruta 2012.
 • Des del 19 de maig i fins el 3 de juny es podrà gaudir de la tercera edició de la Ruta de la Tapa en els establiments que en formen part i que podeu consultar al web www.larutadelatapaviladecans.es
 • El 13 de juny es farà el sorteig de regals entre tots aquells que hagin depositat la seva butlleta segellada pels diferents establiments en alguna de les urnes que hi haurà a la ciutat. El 14 de juny es farà públic el nom de la persona guanyadora al web.

Els establiments participants, dels quals tindreu més informació a través dels codis QR, no deixaran d’oferir avantatges i ofertes als que mostrin el seu passaport de la ruta al llarg de mesos desprès, de manera que, fins el 30 de novembre no es donarà per finalitzada la ruta de la Tapa de l’any 2012.

I recordeu que les xarxes socials també s’engresquen en aquesta iniciativa a través de la Gimcana de la Ruta 2.0.

Per conéixer més, entra al web de la III Ruta de la Tapa de Viladecans.

Comparteix
  1 comentari
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE