Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Ajuts per innovar a l’empresa: Innoempresa

Ajuts per innovar a l'empresa: Innoempresa

Innoempresa és una línia dissenyada pel govern espanyol i gestionada per entitats de les diferents comunitats autònomes. En el cas de Catalunya, és gestionada per ACC1Ó. Té un pressupost de 2M€ pel 2013.

Aquesta línia d’ajut té com a objectiu donar suport a les petites i mitjanes empreses (PIME) en el desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa.

Es considerarà que una empresa desenvolupa un producte diferencial quan:

a) Una empresa que mai ha desenvolupat un producte propi, desenvolupa el seu primer producte.

b) Una empresa que ja desenvolupa i comercialitza productes propis, desenvolupa un producte totalment diferent, és a dir, que no suposa una simple renovació, millora o modificació dels productes ja existents en el seu catàleg de productes.

La convocatòria per presentar sol·licituds romandrà oberta fins al proper 6 de setembre, i es poden tramitar en aquesta pàgina.

Les empreses que vulguin rebre assessorament abans de presentar la sol·licitud, poden contactar amb un equip de tècnics d’ACCIÓ.

Per accedir a l’ajut, un cop es presenti la sol·licitud, tècnics d’ACC1Ó visitaran l’empresa per valorar la idoneïtat i les possibilitats de l’empresa per iniciar un procés de sistematització de la innovació.

Pots veure ara el cas d’èxit d’una empresa beneficiària de l’Innoempresa.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE