Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Ajuts a les empreses cooperatives

L’1 d’agost de 2011 ha estat publicada l’ORDRE EMO/176/2011, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions per al desenvolupament de les empreses cooperatives per a fomentar, promoure i divulgar aquestes activitats.

El Departament d’Empresa i Ocupació ha comunicat que, malgrat que a les bases  consten les mateixes 5 línies de subvencions de l’any passat, aquest any només es convocaran les línies 1 (incorporació de socis), 3 (enfortiment i intercooperació) i 4 (entitats representatives de l’economia cooperativa).

El termini de lliurament de les sol.licituds finalitzarà el 5 de setembre.

Àmbit temporal de les actuacions subvencionables:
Línia 1: des del 19 de març de 2010 fins a la data de publicació de la convocatòria d’enguany.
Línies 3 i 4: des del 10 de desembre de 2010 fins al 30 d’octubre de 2011. Pel que fa a les empreses constituïdes amb posterioritat al 15 d’abril de 2010, podran presentar les despeses des de la data de la seva constitució.

La sol.licitud de subvencions només es podrà fer mitjançant presentació telemàtica, per la qual cosa heu de disposar del certificat de signatura electrònica. Recordeu que no es podrà cursar cap document en suport paper.

Per aclarir dubtes podeu contactar amb el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans Tel: 936 351 804 o amb la Federació de Cooperatives de Catalunya.

Bases reguladores de la subvenció

Font: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE