Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Aiquexem les persianes de la Montserratina

Aiquexem les persianes de la Montserratina

El proper dissabte 24 d’octubre Aixequem les persianes de la Montserratina!

Per segon any consecutiu, els locals disponibles al barri de Montserratina obriran les seves persianes durant tot el matí i les persones propietàries et podran informar de les condicions del local i del lloguer.

Si ets emprenedor, el projecte “Aixequem les persianes” t’ajudarà a trobar el millor local pel teu negoci.

També trobaràs algunes emprenedores del municipi que mostraran les seves creacions en alguns dels locals buits mitjançant una exposició temporal. Pastissos, bosses, complements… Apropa’t a conèixer-les.

clip_image002

A més, el dimarts 27 a les 18h et convidem a un debat obert per tractar la dinamització comercial dels locals disponibles del barri. Tots els agents implicats en el tema donaran el seu punt de vista i tu podràs explicar els teus dubtes o fer qualsevol comentari. La ciutadania, l’administració, els agents de la propietat immobiliària, advocats, tècnics d’emprenedoria, propietaris, emprenedors, ex-empresaris, comerciants del barri… tots units per parlar de com dinamitzar l’activitat comercial al barri.

Per tant, si ets propietari d’un local disponible, el projecte “Aixequem les persianes” t’ajudarà a trobar un emprenedor per al teu local.

Al Casal de Barri Montserratina, plaça de la Constitució 4. 93 647 03 62. Es prega confirmació prèvia.

És una actuació dins el Projecte d’Intervenció Integral de la Montserratina. Hi participen el mateix dia altres 16 municipis de tot Catalunya.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE