Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

5ª Setmana de la RSE a Catalunya

5ª Setmana de la RSE a Catalunya

Ja s’han obert les inscripcions per assistir-hi a la 5ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya,  que se celebrarà del 7 al 12 de juliol al Born Centre Cultural de Barcelona.

Obrirà les seves portes per donar, un any més el protagonisme que es mereix a la Responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient, tres temes, conceptes, idees que tenen un paper central en el present i en el futur de les empreses; sobretot perquè  els clients, els consumidors i els ciutadans s’estan conscienciant de la seva importància.

Ingeniería Social SAL i l’Associació + Responsables organitzen de nou aquest esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social de “la Caixa”. L’objectiu és la conscienciació general envers la Responsabilitat Social i consolidar-se com l’aparador ideal perquè tots aquells actors que tenen a veure amb la responsabilitat social puguin trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en RSC.

Després de l’èxit assolit en les quatre primeres edicions, on es van superar els 4.000 participants, la 5ª Setmana de l’RSC ja ha obert les seves inscripcions perquè tots aquells que així ho desitgin puguin inscriure’s de forma totalment gratuïta en el seguit d’activitats que s’han preparat per aquests sis dies arreu de la geografia catalana. Només cal visitar la web oficial de l’esdeveniment (www.setmanarse.cat ).

Institucions, empreses, organitzacions, agents socials i ciutadania tornen a estar convocats per participar en un esdeveniment que enguany també tindrà molt present en el seu programa d’activitats que Barcelona sigui Capital Europea del Voluntariat 2014 i que es commemori el 20è aniversari de l’Any Internacional de la Família.

De fet, la jornada de dimarts 8 de juliol estarà especialment dedicada al voluntariat i la família. En aquesta ocasió la jornada inaugural tindrà lloc dilluns 7 de juliol al Born Centre Cultural de Barcelona, on a més de la presentació oficial de la 5a Setmana RSC, es celebraran les conferències SOC-ECO-AMB de bones pràctiques empresarials i la Fira RSC per fomentar el
networking i conèixer de primera mà experiències i recursos entorn L’RSC.

Com apuntàvem abans, la jornada de dimarts vindrà marcada per la capitalitat europea del voluntariat de Barcelona, amb la presentació de la nova Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona i el XX aniversari de l’Any Internacional de la Família. L’Arxiu de la Corona d’Aragó acollirà un seguit de conferències sobre voluntariat corporatiu i de conciliació de la vida
personal i laboral. La jornada es tancarà amb un taller sobre RSC i inserció laboral on s’exposaran els beneficis de l’RSC per la pime i el territori.

Post extret de la nota de premsa de la 5ª Setmana de la RSE a Catalunya .

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE