Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

46 Fira Sant Isidre el 14 i 15 de maig

46 Fira Sant Isidre el 14 i 15 de maig

El Parc de la Marina i l’edifici Cubic acolliràn el cap de setmana del 14 i 15 de maig una nova edició de la Fira de Sant Isidre.

Aquesta fira apropa als ciutadans el patrimoni agrari de la localitat amb l’Exposició de fruits del Camp, l’activitat económica de la ciutat amb els estands comercials d’empreses de la zona i també les entitats socials, que ompliran la 15 Mostra d’entitats.

La Fira Sant Isidre també té un programa d’activitats força atapaït tant per part dels comerços de la ciutat com de les entitats presents a la Mostra, i novetats : les Jornades professionals agroalimentàries , un nou espai al Parc de la Pau amb tallers infantils per elaborar receptes amb carbassa i tomàquet, un espai de foment del coneixement i per reconèixer la tasca d’empreses participants en projectes empresarials de la ciutat como el Viladecans Business Lab i els Premis Delta.

El comerç participa molt activament i la seva presència creix en aquesta edició : incorpora una nova carpa on hi haurà zones tenàtiques sobre noces, moda infants i salut i bellesa, a més d’un escenari on es faran desfilades de pasarel·la a les tardes. 

Dins de la Mostra d’Entitats i només el dissabte al matí, estaran presents les 7 cooperatives escolars  que aquest any han creat els alumnes de cinquè de les escoles Montserratina, Garrofer, Can Palmer i Enxaneta; posaran a la venda la producció que han estat treballant dins del programa Cultura Emprenedora a l’escola, que els ha servit per tastar el món empresarial,  els seus valors i l’empreneduria des de dins. Cartell2016FiraSantIsidre-page-001

La Mostra d’entitats organitza, per tercer any consecutiu, el Repte de la Fira, que aquest any aposta per reunir 1.500 persones que portin posar un nas de pallasso de color verd. 

Si el temps acompanya, que sembla que sí, la ciutat lluirà les seves millors gales per celebrar Sant Isidre, patró dels pagessos amb els espais i activitats de la 46 Fira de sant Iisdre.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE