Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

1ª Fira de manteniment i rehabilitació d’edificis i comunitats de propietaris

1ª Fira de manteniment i rehabilitació d'edificis i comunitats de propietaris

Avui 18 d’abril i fins el dissabte 20 tindrà lloc, al Palau Sant Jordi de Barcelona, la primera edició d’una fira que pretèn actuar en la reactivació d’un sector malmès per la crisi però que manté estructures i bons professionals preparats, i que té projectes interessants per endegar: CLEAN & CARE. Feria del mantenimiento integral de comunidades de propietarios y edificios.

El certamen vol reunir les empreses que presten serveis de neteja i manteniment d’edificis i annexes (piscines, jardins, pàrquings, ascensors, et),  empreses subministradores de materials  i serveis per aquestes (productes químics, escombradores, enceradores, fregalls, cubells,  carros de neteja, toldos, persianes, extintors, antenas parabólicas, etc.); empreses suministradores e instaladores de gas, electricitat i  gasoil;  empreses de energies alternatives, sistemes de seguretat i alarmes,  etc .

Pel costat de la demanda, es proposa atraure els administradors de finques i comunitats, professionals relacionats amb les activitats de manteniment d’edificis públics i privats, i públic en general.

Els promotors d’aquesta iniciativa  és l’empresa Mosaik, el director general de la qual explica que “Clean & Care s’inaugurarà amb uns 70 expositors i ja compta amb unes 500 persones inscrites en les jornades professionals “. Igualment, es mostra optimista pel que fa a l’augment de la demanda d’aquesta mena d’activitats presents a la fira, doncs si bé es construirà menys, el parc de vivendes anirà envellint i es necessitarà rehabilitació i posada al día.

Per altra banda, l’obligatorietat d’aplicar la inspecció tècnica d’edificis (ITE) obre una via important per aquest tipus d’activitat.

Si hi ha algún participant/visitant a la fira d’ entre els lectors d’aquest pos,  ens agradaria rebre les seves impresions sobre aquesta novedosa fira. Queda convidat a fer-ho.

 

Comparteix
  2 comentaris
  1. ARQTERIA i GRUP ARQTERIA hem participat a la 1ª edició de la Fira que s’ha celebrat aquests dies a Barcelona.(18 al 20 d’abril)
   La nostra participació ha estat un retorn de l’ajuda que hem donat a la organització en assessorament i preparació de titulars i papers de ponències en la anomenat “speaker corner” o zona de debat.
   Sens dubte una fira que es molt necessària, per la temàtica, i sobretot per la gran massa social que ha de moure i que s’ha de beneficiar de informació, assessorament i serveis de manera clara i objectiva, a mes i sobretot, de Professional, molt professional.
   Aquesta edició, al meu entendre ha estat un punt de sortida, i això ja es un èxit, sobretot desprès de dos dates anteriors (Juny2012 – febrer2013) i les dificultats que la organització haurà tingut.
   No obstant, al meu entendre ha mancat molts agents principals i actors d’un cicle de treball, els quals son molt necessaris, així com creure que Clean & Care s’hauria d’haver sumat a un esdeveniment mundial i sense competències com es CONSTRUMAT, i que davant de tot, això hauria ajudat en els temps que corren. Hauria guanyat tothom.
   Clean & Care, ja sigui per el nom, ja sigui per la individualitat del certament, ha denotat una presencia dèbil. Com hem recomanat des de que ens varem conèixer amb la empresa impulsora de la Fira (Mosaik), cap a mitjans d’abril 2012, i davant del nostre esforç per presentar a gent que consideràvem estaven a l’alçada de sumar i compartir esforços.
   Es important davant de la debilitat del mercat i de molts factors com l’ intrusisme, economia submergida, necessitat d’agents concrets a netejar la seva imatge amb models obsolets i arcaics, disposar d’una base molt solida i sota cap motiu, caure amb el parany de hipotecar-te per cap iniciativa individualista i sense fonaments objectius.
   Crec en la necessitat d’aquesta Fira, ja que es gran part de la meva activitat i esforç com ARQTERIA i GRUP ARQTERIA, però aquesta ha de venir acompanyada d’objectivitat, suma d’esforços, no veure rivals, on tenim aliats, i generar bases de treball per no distorsionar els objectius. sens dubte aquests ens faran diferenciar d’altres i ens donarà de forma natural l’èxit.
   Felicitats Mosaik per la iniciativa, especialment a Sandra Garcia i Jose Antonio Rojas, per la vostra feina, la vostra professionalitat i la vostra proximitat. Gracies per Creure en ARQTERIA.
   desitgem una segona edició.

  2. Moltes gràcies a Sergi Fuster, del Grup Arqteria, per respondre a la nostra invitació i pel molt complet informe que ens ha fet arribar. I, aprofitant l’avinentessa, felicitats per la menció obtinguda a l’edició d’aquest any dels Premis Delta. gràcies de nou.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE