Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Sessió de benchmarking del programa Temps per Temps

Us informem del programa de la Sessió de benchmarking adreçada a les empreses participants de la província de Barcelona del projecte “tempsxTEMPS”, que es realitzarà el dia 8 de juliol de 9:30h a 11:30 h al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon (C/Andorra, 64  -08840 Viladecans).


Recollint les demandes de les empreses participants en el projecte “temps x TEMPS”, parlarem específicament d’una de les mesures de gestió del temps de treball més utilitzades: el  “Banc d’hores” o “borsa d’hores”. The Colomer Group aportarà la seva experiència pràctica en l’ús d’aquesta mesura.

Aquest acte s’adreça a personal directiu així com aquelles persones que consideri la vostra empresa. Desprès de la  intervenció de The Colomer Group, per donar pas a continuació al debat entre les empreses assistents amb la finalitat de fomentar l’intercanvi d’experiències i resoldre dubtes sobre el tema.

Presentarà l’acte  i donarà l’avinguda als participants la tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Empreses, Innovació i Ocupació de l’Ajuntament de Viladecans, María Salmerón.

Podeu confirmar la vostra assistència al telèfon 93 635 18 04  o bé  enviant un correu electrònic amb el vostre nom i el de la vostra empresa a empresa@viladecans.cat

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE