Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Els restaurants de Viladecans en una aplicació de realitat augmentada

El Gremi d’Hostaleria de Viladecans crea una capa de realitat augmentada on es recullen els bars i restaurants per tal de facilitar la seva localització amb una senzilla aplicació per a smartphome.

Després de l’èxit de la Ruta de la Tapa 2.0, el Gremi d’Hostaleria de Viladecans continua apostant per a les noves tecnologies amb la creació d’una capa de realitat augmentada amb els  establiments del gremi que es pot visualitzar amb l’aplicació Layar per a smartphones.

Aquesta aplicació utilitza la brúixola i el navegador GPS del nostre telèfon per presentar la ubicació dels diferents establiments a través de la càmera del mòbil. A part d’ubicar el restaurant o bar, ens dona més informació com ara la distancia en metres a la que es troba el local, el seu web, el telèfon i ens ofereix la possibilitat de guiar-nos amb googlemaps.

Per poder utilitzar aquest servei només cal descarregar al mòbil l’aplicació gratuïta Layar de la botiga d’aplicacions d’Android o iPhone.  Un cop descarregada només cal cercar la capa del Gremi en l’aplicació o teclejar aquesta adreça en el navegador del mòbil: http://www.layar.com/layers/ruta i guardar-la a favorits de Layar.

Un cop tinguem descarregada la capa del gremi a Layar només cal apuntar la càmera del nostre smartphone al carrer i ens mostrarà els bars i restaurants més propers i tota la seva informació.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE