Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Com és el lider de la nova era 2.0?

Una interesant ponència sobre estratègia empresarial centrada en la figura del directiu i que respon a la pregunta  : ¿quins elements poden impulsar el lideratge dels professionals i directius dins les empreses?.

Només us esmenten algunes frases per què veieu com s’expressa Carlos Duarte, l’autor d’aquesta ponència.

- Un líder no és qui fa les coses, sinó qui fa que es facin (bé). Per tant, s’ha d’ocupar d’influenciar/dirigir/conduir el seu equip a que les coses es facin (bé).

 - La preocupació d’un líder és la gent. Serà el factor diferencial. Per tant, cal cuidar-los. Conèixer-los. Ser partícip de les seves necessitats, des d’aquelles més bàsiques i essencials fins a les més idealistes o espirituals.

- Les set claus del lideratge, com els deu manaments, es resumeixen en dues directrius. Úniques, senzilles i segurament molt repetides, però imprescindibles: delegar i donar direcció. El líder ha d’aixecar el cap per sobre dels núvols i mirar més enllà. Per poder fer-ho, ha de delegar. Quan ho faci, podrà donar directrius, orientació, direcció. Només si delega podrà fer-ho. Només si ho fa, actua com a líder.  

- El bon líder és aquell que sap delegar/renunciar a allò urgent per dedicar-se a allò important.

I d’aquí, a les set claus promeses, que podràs conèixer a Les set claus del lideratge per garantir un negoci escalable

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE