Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Aprendre a liderar de manera creativa les empreses i les persones, l’impuls del canvi

Quan l’any s’acaba és el moment de fer balanç i avaluació de resultats, però també d’establir nous reptes pel futur. Un 2.012 que esperem pugui aportar més oportunitats i més resultats.

Des del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon us volem convidar a participar en el darrer projecte d’aquest any. Un programa per ajudar a que les  voluntats i novas promesas de canvi es puguin fer realitat.

Dues dades ens han portat a desenvolupar una proposta exclusiva per l’alta direcció de l’empresa:

1. Prop del 40% dels resultats empresarials són directament atribuïbles a l’estil de lideratge de les persones de l’empresa.
2. Dels dos estils fonamentals de lideratge a la empresa, el que s’anomena lideratge creatiu presenta entre 2 i 4 vegades millors resultats.

El projecte del que us parlem, V!Líders-Impulsant el Canvi, és un programa de suport als responsables empresarials que pretén estimular i alliberar el vostre  potencial a la empresa, a través d’un sistema de treball estructurat en tres passes: 1. descobrir el potencial creatiu, 2. activar la xarxa de lideratge i 3. entusiasmar les persones.

El nombre d’empreses participants en aquesta primera fase és limitat, només poden participar 10 persones i està 100% subvencionat per la Diputació de Barcelona. Si esteu interessats, s’hauria de trucar al telèfon 93-637-18-04 i demanar per Silvia González o Miguel Vallejo, o bé envieu un correu electrònic amb les vostres dades  i horaris de contacte a: empresa@viladecans.cat i us anirem a visitar per tal d’ampliar-vos el contingut final del programa.

El període d’inscripció al programa es tanca el proper divendres 23 de desembre.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE