Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Segona edició del Fòrum Delta de l’Emprenedoria

Segona edició del Fòrum Delta de l'Emprenedoria

Els municipis de la zona Delta del Llobregat (Castelldefels, Viladecans, Sant Boi de Llobregat Gavà, i El Prat de Llobregat) organitzen el 2n. Fòrum Delta de l’Emprenedoria, que se celebra cada dos anys a una de les localitats esmentades.

La jornada tindrà lloc el proper divendres 5 d’octubre, a les 9’45 hores, a la Sala Ramón Fernández Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels (c/ Bisbe Urquinaona, 19-21).

La primera edició es va celebrar a El Prat de Llobregat entorn al tema del finançament. Enguany, el segon Fòrum es dedicarà a la CREATIVITAT i la INNOVACIÓ com a eines de gestió empresarial capaces de millorar no només el futur sinó el present de les empreses del nostre territori.

Dins del programa es desenvoluparà la ponència “Creativitat en acció ” a càrrec de Santiago Jáñez (KS Assessors), hi haurà un espai de presentació per a l’agència per a la innovació al Baix Llobregat (Innobaix) i una taula rodona amb empreses innovadores que explicaran la seva experiència.

Tanmateix, aquest Fòrum donarà lloc a la presentació de la 11a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2012 a travès d’una roda de premsa que es realitzarà en finalitzar la jornada.

Per inscriure’s i consultar el programa sencer del 2n Fòrum Delta de l’Emprenedoria clica aquí.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE