Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Recolzant els emprenedors locals: VilaEmprèn 2012

L’autora d’aquest posts és l’Eva Jordan, de l’empresa adeQuat

Darrerament no parem d’escoltar i llegir convulses noticies sobre la greu situació macroeconòmica que travessem i tots sentim, d’una forma o altre, les conseqüències i dificultats, en forma de retallades socials o atur, que aquesta situació genera.

No podem obviar aquesta realitat, però sí tenim el deure d’encarar present i futur amb optimisme. A més problemes, més oportunitats; a més oportunitats més idees per desenvolupar.  Les bones, no s’han de deixar escapar.

Com?

Doncs és temps d’emprendre i de recolzar els emprenedors per tal de què puguin fer realitat els seus projectes de negoci. Aquesta és una de les maneres d’enfortir el teixit empresarial, impulsar la innovació, assolir el creixement econòmic i el desenvolupament de la comunitat i afavorir la creació de llocs de treball.  L’esforç individual i col·lectiu de tots ens permetrà evolucionar en aquest camí.

En aquest context neix VilaEmprèn 2012, una iniciativa per ajudar a emprenedors i petits empresaris a fer realitat els seus somnis i accelerar la seva implementació. La primera edició d’aquest concurs, dotat amb premis de fins a 10.000 €,  i organitzat, amb molta il·lusió, per un grup d’empreses de Viladecans amb la col·laboració d’entitats municipals, recompensa les millors idees de negoci i les acompanya en el seu desenvolupament.

Us animem a participar enviant les vostres idees a vilaempren@adequat.es

La convocatòria restarà oberta fins al 31 d’agost i podeu trobar més informació i les bases del concurs al blog : vilaempren.blogspot.com.es.

 

Eva Jordan

adeQuat – Coworking, www.adequat.es

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE