Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa REinicia’T. Tornar a emprendre

És aquest un programa que té com a lema unes paraules de Sir Winston Churchill, que va dir :  “L’èxit és la capacitat d’anar d’un fracàs a un altre sense perdre l’entusiasme” . Evidentment un optimista i lluitador impenitent. No thotom s’ ho agafa així. I no totes les societats entenen el fracàs de la mateixa manera: hi ha qui ho veu com un entrenament útil pel futur,  d’altres com una prova evident de la falta de capacitat per aconseguir l’èxit en el futur.

Per altra banda, els problemes econòmics, legals, psicològics, familiars …. que pot provocar la fallida empresarial a la persona que un dia es va arriscar-se a crear una empresa,  sol vacunar-la per sempre més contra la “malaltia “ de l’emprenedoria. Aquesta llosa que es diu fracàs moltes vegades no deixa aixecar el cap i es perd molt de talent empresarial.

D’aixó va el programa Reinicia’t, que pretèn “fomentar un clima més favorable a l’esperit empresarial, especialment en casos de fallida empresarial, creant una metodologia d’atenció a la persona empresària per potenciar-la a tornar a emprendre i/o recol·locar-se.”

I el promouen la patronal Cecot, la Fundació PIMEC Acció Social, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) i la Federació Sindical de Treballadors Autònoms Dependents (FS TRADE).

Per conéixer més detalls, saber com es pot participar i qué ofereix, es pot consultar la página web Reinicia’t.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE