Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Premis Unicef España Emprèn 2013

Premis Unicef España Emprèn 2013

UNICEF España convoca els Premis UNICEF España, amb caràcter biennal, en quatre categories internacionals de les quals una d’elles fa referència a l’emprenedoria.

Més concretament, el Premi UNICEF España Emprèn, es concedeix a emprenedors que han posat en marxa iniciatives empresarials de caràcter social dirigides a col·lectius vulnerables.

El termini de presentació de candidatures està obert fins el pròxim 26 de gener de 2013 a les 14.00.

L’objectiu d’aquests premis és posar en relleu el compromís i l’esforç de persones i institucions que han contribuït o contribueixen de manera significativa a canviar la vida dels infants més vulnerables i avançar en la defensa dels drets de la infància, tot reconeixent la tasca social i humana de persones, grups o institucions, nacionals o internacionals, orientats a aconseguir avenços pel benestar i el desenvolupament de la infància, a través dels valors i principis que promou UNICEF.

Us fem arribar les bases de la convocatòria.

Cada Premi UNICEF España, en el que el jurat haurà valorat les iniciatives innovadores impulsades per nens, nenes i joves, serà lliurat en un acte solemne el 22 de maig de 2013 a les 19:30 hores al Museu Reina Sofía.

 

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE