Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Food & IOT, startups innovadores per la distribució sostenible

Food & IOT, startups innovadores per la distribució sostenible

Presentació del curs  (150 hores i 12 hores de tutoria)

La indústria agroalimentària catalana abasta un àmbit sectorial molt ampli que és font de grans oportunitats de negoci tant per emprenedors com per empreses consolidades.

Entre aquestes oportunitats destaca la sostenibilitat lligada als processos de distribució i l’ús de la tecnologia com estratègies per adquirir un avantatge competitiu per generar negoci i assolir noves necessitats del consumidor.

Amb l’objectiu de ser útil tant per persones emprenedores que vulguin crear una empresa digital en aquest sector, com per empreses existents de qualsevol grandària, inclús companyies grans, que vulguin crear o formar equips amb coneixements en l’àmbit de la distribució alimentaria, tecnologia i metodologies per desplegar projectes d’innovació, l’Ajuntament de Viladecans, la Fundació Politècnica de Catalunya, la Fundació Technova La Salle i Mercabarna, han unit els seus esforços per crear un curs de 150 hores de formació i 12 hores de tutoria per alumne.

Vine si ets una persona emprenedora, o amb el teu equip si vens com a part d’una empresa,  nosaltres t’ajudarem a posar en marxa un projecte innovador que respongui a una necessitat del mercat. Programa del curs:  Food&IOT9

Competències

Els participants en aquest curs adquiriran : 

 • Coneixement del sector alimentari i, de forma especial, la distribució sostenible i els seus reptes.
 • Coneixemetnt de la Internet de les coses i altres tecnologies facilitadores clau (Key Enabling Technologies, KET) i les seves possibilitats i utilitats pràctiques.
 • Capacitat per desenvolupar un projecte d’innovació de principi a fin.
 • Capacitat per presentar i defensar un projecte davant de clients o inversors potencials.  

Dades generals del curs i inscripció


Data d’inici: 24/01/2017

Data de fi: 1/06/2017

Horari: Dimarts, dimecres i dijous 17:30 a 20:30 h

Cost estimat per alumne: 3200€. Places limitades. 100% subvencionat.

TITULACIÓ

En el cas que es realitzi com a mínim el 80% del programa i superi les activitats avaluatives, tutories i projecte, el participant rebrà un certificat de reconeixement del curs expedit per la Fundació La Salle Technova i un diploma de curs de Formació Continua expedit per la Universitat Politècnica de Catalunya pels alumnes amb titulació universitària. Els participants sense aquesta titulació rebran un certificat de superació del programa de la Fundació Politècnica de Catalunya.

Si estàs interessat, inscriu-te!

Comparteix
  2 comentaris
  1. Hola,soy estudiante del último año del grado de ingeniería alimentaria en la upc, y me gustaría inscribirme en el curso.
   Todavía hay plazas disponibles?
   Gracias,
   Mauro Freire.

  2. Hola Mauro,
   todavía queda alguna plaza. LLama a Iris, que lleva las admisiones T. 93 635 18 04, ext. 8647, iscortesf@viladecans.cat. Si es posible confirma hoy mismo porque el curso empieza el día 24 de enero y estamos cerrando admisiones.
   Saludos,

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE