Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Finalistes de la primera edició Vila Emprèn 2012

Finalistes de la primera edició Vila Emprèn 2012

El llistat de projectes finalistes ja està publicat al blog que desenvolupa la informació sobre la primera edició del concurs per a emprenedors Vila Emprèn 2012.

Publiquem la informació sencera per difondre-la el més possible i fer palès la capacitat emprenedora de les persones que, a Viladecans,  inclosos els promotors i col·laboradors,  estan fent possible aquesta iniciativa.

A pocs dies de la decissió final, la selecció ( per ordre alfabètic) és la següent:

 • Baixpreu.net                                                      Promotor: Juan Castilla
Plataforma informàtica web d’ofertes al consumidor i de promoció de vendes pels comerços de Gavà, Viladecans i Castelldefels. Centre Comercial Virtual.
 • charmossas                                                        Promotor:  Carla Pires
Disseny, confecció i comercialització de muntures d’ulleres. Materials innovadors i dissenys de moda, pels mercats nacional i internacional.
 • Ciutat-Directori                                                Promotor: Luis Salvador
Plataforma informàtica web per la localització a Internet de tot tipus de productes i serveis d’utilitat per a particulars, empreses i institucions públiques d’àmbit local.
 • ENZ – A                                                             Promotor:  Andrea Lorenzo
Disseny, confecció i comercialització de roba femenina. Disseny i producció limitada amb la millor relació qualitat / preu. Creació d’una Marca i generació dels valors intangibles associats.
 • emg Energy Management                                Promotor: Pau Pedraza
Empresa de Serveis Energètics proveïdora de solucions en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica. Gestor Energètic Integral.
 • Fonaments Consultoria Històrica                    Promotor:  Myriam Moysset
Assessorament i consultoria sobre conceptes històrics com ambientació, escenografia, vestuari, etc. a particulars, empreses (productores de cinema, teatre, editorials, TV i publicitat) i Administracions Públiques.
 • Gestionate                                                         Promotor: Esteve Blanch
Plataforma informàtica web d’administració, gestió i facturació de petites empreses, autònoms i col·lectius professionals. Eina de suport per Gestories i Assessories legals i financeres.
 • indeskai                                                               Promotor: Jorge Prófumo
Empresa de serveis integrals relacionats amb el sector del disseny gràfic, arts gràfiques, promoció, comunicació i noves tecnologies.
 • José Gómez Abogado                                         Promotor: José Gómez
Boutique jurídica. Espai de trobada, per a particulars i empreses, amb assessorament i consell legal de forma personalitzada, responsable, professional i independent.
 • TimeCoach                                                           Promotor:  Antonio Morales

LifeCoaching i Coaching Empresarial especialitzat en teràpies innovadores EFT-TAPPING, per ajudar a particulars i empreses a assolir els seus objectius personals, laborals, esportius, executius, etc.

 

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE