Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Final de curs del projecte ‘Cultura emprenedora a l’escola’

Els alumnes de 5è de les escoles Can Palmer i Montserratina han celebrat el final de curs del projecte ‘Cultura emprenedora a l’escola‘ en un acte a Can Xic presidit per l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz. La trobada també ha comptat amb la presència de Francesa Travé, com a representant del Departament d’Ensenyament, i de Mireia Solsona, per part de la Diputació de Barcelona.

Tant els alumnes com l’alcalde han donat les gràcies als padrins de les cooperatives de les dues escoles, també presents. L’ex marxista María Vasco i el pastisser Jordi Bordas han encoratjat els nens i nenes a mantenir l’esperit emprenedor en el futur.

La cloenda del projecte ha servit per repassar què han après els alumnes en el procés de posar en marxa la seva pròpia cooperativa. Tothom ha destacat valors com el treball en equip, la responsabilitat, la presa de decisions o la creativitat.

Can Xic també ha estat l’escenari on els representants de les cooperatives han entregat part dels seus beneficis a entitats sense ànim de lucre, en concret a Creu Roja i a l’associació Fallou.

És el segon any que Viladecans participa al projecte ‘Cultura emprenedora a l’escola’. A banda dels diplomes, els alumnes també han tingut com a premi les peces d’un trencaclosques que han hagut de muntar entre tots. I una foto de grup per recordar aquesta experiència.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE