Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Èxit total de les empreses de Viladecans als premis Delta

En els premis Delta d’enguany,  les iniciatives empresarials de Viladecans han merescut els primers premis en les dues categories possibles, i a més un segon premi i una menció especial a la millor iniciativa comercial.

Els premiats són: 

  • Embotits Olivé, que  va rebre el primer premi a la millor iniciativa comercial ( premi consistent en placa de reconeixement, 2.000 euros i paquet de servei); la botiga especialitzada en esport Runnering es va endur el segon (paquet de serveis). I menció especial a Pastisseria Roca com a finalista.
  • L’estudi creatiu Bel&Bel va ser mereixedor del primer premi a la millor iniciativa empresarial (3.00o euros i paquet de serveis).

A tots ells, felicitats !!. I gràcies per fer-nos a tots més contents en veure com avancen a Viladecans la emprenedoria, les bones idees i la capacitat empresarial.

Pels que vulguin conèixer una mica més sobre els premis Delta, us n’expliquem breument. 

El nom Delta que adopten els premis vol destacar l’àrea específica que conformen els cinc municipis que concedeixen el premi: Castelldefels, El Prat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, poblacions properes que, atenent a unes característiques comunes de teixit empresarial i mercat de treball, van signar un conveni l’any 2000 amb el propòsit de planificar actuacions conjuntes en matèria de Promoció Econòmica i Ocupació.

Una d’aquestes accions és la celebració dels premis Delta, que se celebra de manera rotativa entre els diferents municipis i que des de l’any 2001 reconeix les millors iniciatives empresarials dels cinc municipis. Enguany, l’Ajuntament de Gavà ha estat l’encarregat d’organitzar la reunió del jurat i la cerimonia de lliurament de premis.

El passat dia 14 de març es va reunir el jurat dels premis Delta al Centre  de Serveis a les Empreses de Gavà. Aquest jurat el componen persones representants de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell Comarcal del baix llobregat, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, INNOBAIX, PIMEC Baix Llobregat, UGT Baix Llobregat i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Posteriorment, el 18 d’abril com ja hem dit, es van lliurar el guardons a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà, en el transcurs d’una cerimònia marcada per l’humor i un esperit col·laboratiu entre els ajuntaments.

Una ponència inicial d’en Toni Mascarò sobre la estreta relació entre innovació i empreneduria ens va descobrir també una iniciativa interesant,  Barcelona loves entrepeneurs, que s’està desenvolupant a la província.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE