Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Convocada l’11a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

Convocada l'11a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

Els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, el Prat, Sant Boi i Viladecans organitzen aquests guardons que volen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local i fomentar la creació i consolidació de noves empreses, ja que són l’eina principal de dinamització socioeconòmica i de creacio d’ocupació.

En aquesta onzena edició, els Premis Delta es divideixen en dues categories que distingiran les millors iniciatives empresarials i les comercials. En la primera, hi haurà un primer premi dotat amb 3.000 euros i un segon, amb 1.000, més un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial valorat en 1.500 euros en tots dos casos. També es lliuraran altres tres premis que rebran un paquet de serveis.

En la categoria d’iniciatives comercials, el primer premi està valorat en 2.000 euros més un paquet de serveis, mentre que els guanyadors en segon i tercer lloc rebran un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial.

Al certamen poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues, Sant Climent, El Prat o Sant Boi i que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011.

El termini de presentació de candidatures es va obrir el 8 d’octubre i finalitzarà el 5 de desembre.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a Gavà el 18 d’abril de 2013.

Consulta el  diptic dels  Premis Delta (pdf)

Consulta les Bases del concurs PD 2012 (pdf)

El centre de referència a Viladecans és el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, carrer Andorra 64, t. 93 635 18 04.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE