Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

2n Congrès Catalunya Emprèn – XX Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ

2n Congrès Catalunya Emprèn - XX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ

Com el text que ha publicat la Generalitat a la seva pàgina web és prou entenedor i complet, us traslladem tal cual la informació tot insistint en que la data per presentar els projectes per busquen capital d’inversors privats  finalitza demà dia 9 d’abril.

En el marc del II Congrés Catalunya Emprèn, tindrà lloc el XX Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. És on els emprenedors i els inversors tenen l’oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci, mentre analitzen conjuntament l’atractiu i les possibilitats d’inversió en les iniciatives empresarials. A banda d’aquest procés, els emprenedors finalistes presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir-ne finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar. És l’oportunitat de trobar i de ser trobat.

La darrera edició el Fòrum va reunir a més de 1.200 assistents, entre emprenedors, inversors privats i fons de capital risc. Es van presentar els 21 millors projectes, seleccionats prèviament, als més de 200 inversors privats i fons de capital risc presents.

Busquem projectes

Cerquem projectes innovadors, amb potencial de creixement elevat i financerament viables, que busquin capital d’inversors privats (Business Angels) o fons de capital risc (Venture Capital) per presentar al XX Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ dins del marc del ll Congrés Catalunya Emprèn.


Requisits per poder presentar un projecte:

 • Empresa constituïda fa menys de cinc anys i amb seu social a Catalunya.
 • Empresa en funcionament i amb un pla de negoci detallat (amb projeccions financeres).

La selecció dels projectes es farà valorant els aspectes següents: maduresa del projecte, avantatge diferencial i amb novetat que ofereix el producte/servei, mercat potencial i impacte social, implicació i diners invertits, i complementarietat de l’equip emprenedor.

Se seleccionaran 50 projectes per publicar al Catàleg d’empreses amb potencial de creixement, que es difondrà en català i anglès a plataformes, butlletins i xarxes socials d’ACCIÓ, amb un impacte global d’unes 100.000 persones. A més, aquests projectes es faran arribar als principals Fons de Capital Risc i Xarxes d’Inversors Privats de Catalunya (XIP).

Entre aquests 50, es preseleccionaran les millors iniciatives per realitzar entrevistes, d’entre les quals s’escolliran els 25 projectes que rebran formació. La comunicació dels resultats de la selecció als emprenedors es farà al voltant del 6 de maig.

Els emprenedors seleccionats hauran d’assistir a tres jornades de formació per preparar la presentació, de manera que sigui el més entenedora i atractiva possible de cara als inversors. Les sessions es duran a terme a ACCIÓ durant el mes de maig i l’assistència és obligatòria. La primera sessió tindrà lloc el 15 de maig i les següents els dies 21 i 28 o bé 22 i 29 de maig, depenent del grup o sector. Un cop finalitzada la formació s’escolliran els 21 finalistes per presentar en públic al XX Fòrum d’Inversió el 4 de juny.

Com presento el meu projecte?

El període per presentar projectes finalitza el proper 9 d’abril.

Per poder participar-hi, segueix els passos següents:

 • Pas 1 - Descarrega’t i emplena aquest model de resum executiu
  Important: aquest resum executiu serà el que es publicarà al catàleg d’empreses (el de 2014 ha rebut més de 5.000 visites) en cas de que el teu projecte estigui seleccionat. Per tant, emplena tots els camps amb dades correctes per tal que la teva empresa projecti la millor imatge.
  Suport per emplenar el resum executiu:

(1) Els logos es refereixen a: el logo de l’empresa (obligatori) i/o altres logos si s’escau. Per exemple, si esteu a una incubadora, esteu en una unitat de valorització, teniu inversors d’una xarxa d’inversors privats, o participeu al programa Start-up Catalonia, llavors cal afegir-los.

 

Per a qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon 93 567 49 18 o també enviar un missatge a l’adreça de correu electrònicforum.accio@gencat.cat

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE