Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Curs sobre “Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques

tallerEl Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans, a través del Programa CRRESCENDO de la UE, portarà a terme un curs, totalment subvencionat, d’iniciació a les instal.lacions solars tèrmiques i el seu manteniment, adreçat a treballadors en actiu. L’objectiu general del curs és donar a conèixer els avantatges del sistema d’energies renovables, exigències tècniques i normativa aplicable a les instal∙lacions tèrmiques.

S’ha de tenir en compte que el  Reial Decret 314/2006, de 17 de març, pel qual s’aprova el Codi tècnic de l’edificació, d’obligat compliment per a les empreses del sector de la construcció, exigeix que als edificis de nova construcció o rehabilitació gran part de l’energia necessària per als esmentats usos es cobreixi amb energies renovables. 

Dades del curs:

Adreçat a : treballadors en actiu, principalment,  instal∙ladors i muntadors que es volen iniciar en aquest sector i tècnics intermedis que han d’executar, gestionar, controlar i/o supervisar aquest tipus d’instal∙lacions.
Preu: Gratuït
Nombre  d’hores: 40
Data d’inici: 8 de novembre de 2010
Data de finalització: 2 de  desembre de 2010
Calendari: dilluns, dimarts, dimecres i dijous
Horari: 18 – 20.30 hores

Fecha límit per inscriure’s: 25 d’octubre de 2010.

Veure programa del curs (Obre en nova finestra)

 Formulari de preinscripció:

 * Formulari tancat

logoscrecendo

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE