Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Viladecans Business Lab: de la idea a l’empresa

Viladecans Business Lab: de la idea a l'empresa

Hem posat en marxa un programa de consolidació de projectes empresarials - Viladecans Business Lab- en el que tornem a explorar els avantatges que la col·laboració público-privada aporta a la ciutat,  al seu entorn  i al seu teixit empresarial.

El programa Viladecans Business Lab s’adreça a projectes empresarials amb possibilitats d’esdevenir una empresa que  generi valor i ocupació a la nostra ciutat.

Iniciem la selecció de projectes empresarials  i oferim recursos pel seu creixement i consolidació.

El programa facilita als projectes l’entrada a un ecosistema empresarial que els dóna suport i treballa per a la seva consolidació. Utilitzem el terme ecosistema en més d’un sentit: com a entorn  protegit amb utilització dels recursos necessaris per crèixer, com a laboratori des del qual realitzar -de manera controlada i amb suport – les proves d’assaig dels productes i serveis de la futura empresa  i, si es considera adient, de  la gestió empresarial i lideratge dels futurs empresaris; i també ecosistema entès com a part d’una xarxa de relacions amb altres empreses ja consolidades que  donen suport  als nous projectes, en aquest cas a través de les empreses V!Liders.

businessLabpetitAmb el programa Viladecans Business Lab guanyes temps de maduració, suport tècnic específic, espai empresarial adient, formació i capacitació en gestió empresarial,  formar part d’una xarxa de contactes disposats a recolzar la teva idea,    i accés a finançament  per als projectes empresarials innovadors capaços d’aprofitar les interrelacions entre persones, empreses i territori.
L’objectiu d’aquest programa, que compta amb els suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona, ha estat crear el marc idoni  per aflorar el talent del territori.

El proper 19 de setembre de 12 a 14′oo hores al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses de Can Calderon farem la  ronda d’entrevistes amb les persones candidates.

Si tens interés en aprofundir més aquesta informació i presentar la teva candidatura al programa, truca al 93.635.18.04 i pregunta per el servei a empreses de Can Calderon o empleneu el següent formulari i al més aviat possible ens posem en contacte amb vosaltres:

Nom *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Si us plau, indicar breu descripció de la vostra idea o projecte

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

Adjuntem el díptic de difusió del programa:

ViladecansBusinessLab

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE