Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

V Fòrum de cooperació

cooperacióEl passat 11 de Febrer van portar a terme la cinquena trobada de cooperació al Centre Can Calderon.

“Vaig trobar que una part important de la trobada és la ronda de presentacions de cada empresa i el poder explorar possibles projectes de cooperació presentats pels assistents“….

En aquesta trobada les empreses assistents van tenir ocasió de conèixer els punts i les fases fonamentals per elaborar un Pla de Cooperació empresarial i continuar compartint experiències entre els assistents.

“Fue la primera vez que pude acudir a estos encuentros y me pareció muy interesante la formación y poder compartir experiencias con los demás asistentes “…

Aquest fòrum va cercar noves vies de cooperació, com per exemple, entre empreses d’arquitectura i d’enginyeria amb empreses dedicades a la preservació del medi ambient o la recerca per trobar complementarietats entre empreses de serveis informàtics.

Però aquestes interrelacions informals poden ser ampliades a d’altres sectors empresarials, com per exemple el sector industrial, que pot trobar en aquests grups d’empreses, un equip amb motivació, ganes de tirar endevant projectes engrescadors i aportar contactes que poden enriquir l’activitat de les empreses participants.

 

“Trobo vital i molt interessant la participació dels assistents, ajuda a entendre la realitat“

 

Amb els Fòrums del mes de Març desitgem continuar en aquesta línia estratègica de desenvolupament, i des d’aquí, convidem a assistir a totes aquelles empreses que considerin que la cooperació empresarial és molt més que la suma de las seves parts.

El proper dia 4 de març organitzem el VI fòrum de cooperació, si voleu participar ompliu el següent formulari

Formulari tancat

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE