Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Un servei útil per a les empreses: el mentoring

Un servei útil per a les empreses: el mentoring

Un dels serveis que es presten des del centre Can Calderon a les empreses i que rep una molt bona acollida per part de les empreses és el mentoring.

Aquest és un servei que es proposa a les empreses amb interès per millorar aspectes concrets de una o vàries àrees de gestió de la pròpia empresa.

Funciona amb la presència d’un mentor expert en el tema a tractar que, conjuntament amb l’empresari, treballa amb instruments que fan possible la reflexió sobre la gestió dels seus processos interns i de direcció.

D’aquesta manera arriben a definir i posar en marxa, també conjuntament,  un Pla de millora sostenible. Amb aquests processos d’assessorament individual busquem contribuir positivament en la competitivitat i desenvolupament global de l’empresa i la seva consolidació.

El mentoring es pot definir com un procés i mètode d’aprenentatge i assessorament innovador i personalitzat  al servei de l’empresari i el seu projecte. Si estàs interessat en rebre més informació sobre mentoring per a les empreses, et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu empresa@viladecans.cat o telèfon 93.635 18 04.

Aquest servei està subvencionat per la Diputació de Barcelona. 

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE