Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Grup cooperació per empreses del sector alimentació

Cada vegada són més les empreses de Viladecans que estan unint esforços per tal de conèixer i buscar afinitats,  tirar endavant nous projectes,  compartir experiències,  redimensionar-se i adreçar-se a nous mercats que de forma individual seria impossible o molt costos. En definitiva, empreses que han apostat per la cooperació interempresarial com una opció per millorar i créixer davant uns mercats cada vegada més complexes i competitius.

Malgrat el bon funcionament d’aquests grups, encara ens queda molt per fer, aquesta setmana us informaven de l’inici d’un nou grup de cooperació; El grup de disseny. Avui volem presentar-vos la posta em marxa d’un de nou, El grup de cooperació al sector alimentari i de begudes.

Un grup que reflecteix la nostra realitat local, amb un parc agrari important, centres de recerca vinculats al sector, empreses de distribució i comercialització, empreses de producció i primeres transformacions, una pagesia molt arrelada al territori amb una sèrie de productes de la terra de qualitat i d’altres agents que poden aportar valor i idees al grup.

El proper 27 de maig fem la primera trobada. Els hi convidem a assistir al punt de partida del grup, per tal de que vostè decideixi a posteriori si l’interessa continuar amb aquesta relació, a la que nosaltres, tal i com anem fent amb la resta de grups, els hi donarem tot el nostre recolzament i dedicació.

Aquesta primera sessió és, pot ser, una de les més importants del grup: es fan les presentacions, es detecten expectatives, s’aporta informació, facilita l’intercanvi d’experiències amb altres empreses del sector i es detecten possibilitats de nous projectes…, el que serà segur, és que com a poc, els hi facilitarà contactes amb empreses del territori complementàries o d’interès per a la seva activitat.

I TROBADA: 27 maig de 2011
Horari:  de 11:30 h. a 13:00 h.
Lloc:  Can Calderon
Organitza: Servei a empreses de Can Calderon

Per confirmar l’assistència, truqueu a la Sílvia González al telèfon 93.635.18.04 o envieu-li un mail sgonzalezu@viladecans.cat amb les vostres dades de contacte.

* Aquest tipus d’actuacions estan subvencionades per l’Ajuntament de Viladecans i la Generalitat de Catalunya, programa Immpuls i no tenen cap cost per la seva empresa.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE