Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Resum de la trobada del dia 14

Resum de la trobada del dia 14

La jornada ha deixat palesa la necessitat de que empreses i treballadors canvïin les seves actituds cap a l’aprofitament del talent,  tant intern, de les persones que ja estan a l’empresa, com reconèixer aquest talent en el nous treballadors que s’hagin d’incorporar.

La gestió del talent no és un do innat, es pot aprendre. I  desde Can Calderon posem a l’abast de les empreses dos programes que incideixen en aquests temes, intraemprendeduria, i reconeixement i gestió del talent .

El ponent que ens ha acompanyat, l’Albert Riba ens ha insistit en que l’empresa ha de tenir una visió pròpia de cap a on vol dirigir-se i encomanar-ho a les persones que formen l’empresa buscant el seu compromís;  que si volen que aflori el talent entre els seus treballadors han de deixar llibertad, i que aquest talent intern pot ajudar a innovar dins l’empresa;  tenir una visió clara, suscitar passió i aplicar l’acció per a buscar solucions farà que l’empresa no només es mantingui en el mercat sinó que li pot permetre reinventarse quan sigui necessari. 

La trobada ha anat desenvolupant-se en aquests termes i les empreses que estaven presents han pogut aportar i preguntar. El final de la jornada l’hem dedicat a establir unes relacions més estretes entre els participants mentre preniem un café i un petit aperitiu .

Més endavant publicarem més posts sobre aquests  dos programes que avui hem presentat i que poden ser de l’interès de més empreses de la ciutat .

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE