Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Resultats d’una iniciativa empresarial amb sabor: la Ruta de la Tapa

rutatapapetitLa I Ruta de la Tapa de Viladecans ha estat una excel·lent plataforma de promoció per als establiments que hi han participat.  En paraules dels seus promotors  “ l’objectiu va ser promocionar la ‘cultura de la tapa’ tot desenvolupant una xarxa d’establiments del municipi compromesos a donar a conèixer la gastronomia i la ciutat que l’acull, i evolucionar cap a la millora constant de l’oferta fomentant la creativitat, la difusió i el consum dels productes locals“.

El President del Gremi d’Hosteleria de Viladecans, Sr. Domingo Morilla afirma que “amb aquesta iniciativa  s’ha contribuït de manera molt positiva en el posicionament dels recursos i dels actius principals de la ciutat que integren l’oferta d’oci i turisme a Viladecans, alhora que s’han reforçat les sinèrgies i complicitats entre els diferents establiments del sector i també s’ha refermat el paper del Gremi com a representant i dinamitzador de l’hoteleria i la restauració a  la ciutat”.

Aquesta no és només la opinió del President, els responsables dels establiments que han participat i que han fet possible la iniciativa, afirmen que la Ruta i el Concurs han esdevingut una molt bona plataforma de promoció per als seus negocis. Cal agrair la cobertura que han donat el mitjans locals i comarcals a la iniciativa, i destacar que la I Ruta de la Tapa de Viladecans també ha despertat l’interès de TV3, de la revista gastronòmica Cuina i de més de 300 amics al Facebook. 

La promoció de la iniciativa i també la il·lusió, el compromís i les ganes amb les que s’ha portat a terme, han fet possible que avui puguem afirmar que han estat més de 5.000 tapes les que s’han servit durant el mes i mig de la Ruta. I que durant aquest període, un nombre important d’habitants, visitants i turistes han redescobert la ciutat a través de la nostra gastronomia.

Empreses participants: Restaurant Atrium Viladecans, Quina Canya, Restaurant Cal Mingo, Restaurant Fri-Top, Restaurant El Parral, Bar-Restaurant Alegria, Restaurant Leon’s, Restaurant El Suc, Can Batllori, Restaurant La Tasqueta, Restaurant Què Bo!, Taberna de Foxox, Café de la Plata, Snack Bar La Oficina, Restaurant Las Pulgas, Restaurant Petit Món, Restaurante-Bar Aldraba, Restaurant La Clotxa.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE