Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Arranca el fòrum sobre cooperació empresarial

Imatge de Flickr

Imatge de Flickr

El 12 de novembre es va iniciar el programa d’impuls de la cooperació empresarial promogut pel Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon  amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El programa consisteix en una sèrie de tallers d’intercanvi, amb un assessorament personalitzat i el suport necessari a projectes de col.laboració entre empreses.


Al programa s’han apuntat catorze empreses, malgrat això a la primera sessió van participar, nou.

Viladesign, Servi Auto, Sivana soluciones de marketing, Fca Consulting, Rs Barcelona, Propi, Airvent  i 2 participants emprenedors amb el seu projecte empresarial pràcticament en funcionament.

Algunes empreses com Klitec i MRW per problemes puntuals ens han manifestat el seu interès per participar.

L’objectiu d’aquests tallers d’intercanvi, és contribuir a identificar potencials línies de col·laboració entre pimes del territori i ajudar-les a focalitzar i/o madurar els projectes de cooperació, les aliances o les acords en diferents àmbits estratègics per créixer o innovar.

És molt important la participació d’un nombre  d’empreses al voltant de 15 a 20, per tal de que en aquestes trobades es puguin generar complementarietats entre les mateixes.

A la segona sessió del dia 20 de novembre, es van afegir alguna de nova, com Centre Mèdic Meisa i Deltic informàtica. Van dedicar els 30 minuts finals, a l’assessorament individualitzat, tant de potencials projectes dintre del grup, com de projectes de col·laboració que estant portant a terme amb d’altres empreses.

Les properes trobades del fòrum són de una durada inferior i no superaran les dues hores, de 9 fins a 11 hores:

 • 17 de desembre.
 • 14 de gener.
 • 28 de gener.
 • 11 de febrer.
 • 25 de febrer.

Si esteu disposat a detectar noves oportunitats de negoci o trobar noves formes de fer a la vostra activitat, afegiu el calendari a la vostra agenda. Us hi esperem.

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE