Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nova trobada del grup de cooperació en tecnologia, disseny i enginyeria industrial

Ara fa un any que vam iniciar el projecte de cooperació entre empreses del sector aeronàutic i sectors afins o d’activitats i tecnologies complementàries, amb uns  resultats força interessants per empreses del grup, que han trobat sinèrgies i interessos comuns.

Desprès d’un any d’experiència i recollint propostes de les empreses participants,  ha arribat  el moment de fer canvis per donar més potencial al grup.

Farem la primera trobada d’aquesta nova etapa :

TROBADA:     3 de novembre del 2011
HORARI: 12:00 h. a 13:30 h.
LLOC: Can Calderon

Com sempre comptarem amb la col·laboració i suport de la consultora ALTRIUM.

Per assistir, ompliu el següent qüestionari:

En aquesta nova etapa, el grup pretén:

1) Ampliar la xarxa d’empreses participants i el seu perfil, obrint el grup a enginyeries, tecnològiques i d’activitats o serveis auxiliars de la indústria (automoció, aeroespacial, metall, tecnologia, software, etc)

2) Focalitzar el benefici en la generació de projectes conjunts (comercials, de redimensió empresarial, d’innovació o d’accés a licitacions públiques o a grans empreses), fomentant els contactes amb les empreses, entitats, associacions, etc, que ho puguin fer possible.

3) Esdevenir un punt  d’intercanvi al territori, d’informació i contactes de les diferents associacions, clústers i grups on participeu les empreses. Volem contribuir al creixement de les relacions de les empreses: més clients, més intercanvi d’informació, més proveïdors, més col·laboradors…

4) Presentar o proposar els propis projectes i compartir bones pràctiques.

5) Fer-ho establint bases de confiança, transparència i relació estable, buscant un benefici mutu en el temps.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE