Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nou producte del grup de cooperació AUNTIC: el pack Emprenedor@

Nou producte del grup de cooperació AUNTIC: el pack Emprenedor@

En el programa de cooperació que vam engegar fa mesos al centre Can Calderon, un dels grups que més ràpidament van començar un projecte comú i s’ha mostrat més actiu a l’hora de posar en marxa iniciatives, ha estat el grup d’empreses reunides al voltant de les activitats relacionades amb les noves tecnologies.

Avui us volem presentar una d’aquestes iniciatives, el Pack Emprenedor@, que vam conèixer a través de l’exposició que Jesús Melcon i Jaume Castellà, membres destacats del grup Auntic, van fer a l’Innov! 2012.

En Jesús Melcon ens va explicar en què consisteix aquest producte que estan llançant al mercat:  “Un pack de serveis que potenciarà el negoci dels nous emprenedors i els convertirà directament en negocis 2.0 amb totes les tecnologies i software que una empresa que vol començar amb bon peu necessita. I a un preu molt ajustat, per a que la gran majoria dels emprenedors es puguin beneficiar”.

Què inclou aquest pack? un portàtil, una impressora, software per portar la comptabilitat, la facturació, el control d’estocs, en definitiva la part administrativa.També inclou el desenvolupament de la pàgina web del negoci i l’alta a les xarxes socials més adients en funció del tipus de client que vol captar. 

“I a més -segueix en Jesús Melcon- a la web desenvoluparem els textos més adients per captar l’atenció dels potencials client. Donarem d’alta la seva fitxa d’empresa en els principals directoris empresarials on line i a les xarxes socials. I finalment assessorarem a l’emprenedor per omplir periòdicament amb continguts de qualitat les mateixes.És un pack molt complert que es pot ajustar a la mida de cada emprenedor. Però que fins ara ningú l’oferia, per això que és únic al mercat”.

En aquest link podreu veure més detall del producte: http://issuu.com/grupauntic/docs/pack_emprenedorGrup

I, per saber més del grup, clica Grup AunTIC.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE