Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nou grup de cooperació per empreses en l’àmbit de la salut.

El proper 19 de desembre posem en funcionament un nou grup de cooperació empresarial en l’àmbit de la salut, concretament en els sectors  farmacèutic, cosmètic i clínic.

Ja són més de tres anys que des del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon estem treballant en pro de la cooperació empresarial, primer amb activitats obertes  i després organitzant trobades adreçades a empreses de sectors específics.  El resultat d’aquest treball és força interessants:

S’han creat 7 grups de cooperació en diferents sectors: 1. tecnologies de la informació, 2. disseny gràfic-audiovisual, 3. arquitectura-rehabilitació, 4. disseny, 5. aeronàutica, 6. agro-alimentació i 7. enginyeria i tecnologia industrial.
D’aquests grups, 5 han trobat projectes conjunts, alguns, a més a més, han constituït marques comunes sense perdre la seva identitat individual. 

Aquests resultats ens animen a seguir treballant en aquesta línia i és per això, que hem decidit obrir aquest nou grup de cooperació. 

 Us proposem:

1) Crear un espai on empreses d’aquests sectors us pugueu conèixer, posar en comú afinitats, complementarietats, interessos, dificultats.

2) Definir i buscar projectes conjunts (comercials, de redimensió empresarial, en nous mercats, d’innovació o d’accés a licitacions públiques o a grans empreses), fomentant els contactes amb les empreses, administracins, entitats, associacions, etc, que ho puguin fer possible.

3) Esdevenir un punt d’intercanvi al territori, d’informació i contactes de les diferents associacions, clústers i grups on participeu les empreses. Volem contribuir al creixement del Capital Relacional de les empreses, es a dir: més clients, més intercanvi d’informació, més proveïdors, més col·laboradors…

4) Presentar o proposar els vostres propis projectes i compartir bones pràctiques.

5) Fer-ho establint bases de confiança, transparència i relació estable, buscant un benefici mutu en el temps.
Les trobades seran sessions pràctiques, amb treball en grups, amb concreció d’interessos i d’accions a implementar.

Us convidem a tots per treballar en la GENERACIÓ de  NEGOCI, a sumar esforços, com ja s’ha comentat tantes vegades, 2 + 2 = 5, i a més..

Informació de la trobada:

I TROBADA:    19 de desembre del 2011
HORARI:         12:00 h. a 13:30 h.
LLOC:             Can Calderon
 

 

Per confirmar la vostra participació ompliu el formulari. Per ampliar informació podeu contactar amb nosaltres al 93 635 18 04 i demanar pel Servei a Empreses

* Per diferents suggeriments d’empreses interessades, aquesta trobada es realitzarà al mes de gener

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE