Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

La Universitat de Barcelona i la Generalitat llancen el primer MOOC d’emprenedoria social i cooperativa de Catalunya

La Universitat de Barcelona i la Generalitat llancen el primer MOOC d’emprenedoria social i cooperativa de Catalunya

Apostar per la creació de projectes d’emprenedoria social i cooperativa que col·laborin a fer d’aquest món un espai més just, solidari i sostenible és l’objectiu del curs de la Universitat de Barcelona Emprenedoria social i cooperativa: Crea el teu propi projecte per canviar el món, que s’iniciarà el 15 de gener. Es tracta d’un curs en línia obert i massiu (MOOC), gratuït i adreçat a qualsevol persona interessada, que ha estat creat en el marc del programa Aracoop, de foment del cooperativisme, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El curs s’impartirà en català (amb els materials adaptats a llengua castellana i anglesa) i té una durada de cinc setmanes. La inscripció ja és oberta a través d’aquest enllaç.

El propòsit principal d’aquest curs és oferir eines, coneixements i procediments per poder crear projectes cooperativistes d’emprenedoria social orientats a la transformació social en els eixos que marquen els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides. Així, al llarg de les diferents sessions, els estudiants aprendran les bases teòriques i conceptuals de l’emprenedoria social i cooperativa, estratègies de gestió i planificació d’un projecte socioemprenedor i cooperatiu, i l’ús del finançament col·lectiu o crowdfunding com a estratègia de microfinançament. El curs suposarà, a més, una oportunitat per conèixer altres emprenedors socials d’àmbit local i internacional, a partir de metodologies col·laboratives i cocreatives.

Els participants podran acreditar les seves competències d’emprenedoria social a través de dos nivells de certificació expedits per la Universitat de Barcelona: una certificació de coneixements teòrics, i una certificació de competències pràctiques, que es podran sol·licitar un cop finalitzat el curs.

Per a més informació, consulteu el portal UCATx o el web del programa Aracoop.emprenedoria_logo.jpg_1578199999

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE