Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

IV Fòrum de cooperació empresarial

mini-mini-mini-IMG_3846El passat dijous, dia 28 de gener, els empresaris/àreis van gaudir d’una nova possibilitat de conèixer els avantatges “ del networking a la cooperació empresarial “ en el IV Fòrum de Cooperació. Podem qualificar aquesta trobada amb diferents adjectius: formativa, informativa i amena.

Es va combinar la visió sobre la importància de connectar amb els partners  i saber seleccionar-los adientment,   amb l’aportació d’idees de cooperació dels diferents assistents, que van portar a un interessant debat sobre un requisit imprescindible en tot acord comercial:

 “la definició i concreció del projecte de cooperació: què volem aconseguir i cap a quins clients i  mercats volem orientar el nostre negoci”.

 La cooperació va més enllà d’una relació client-proveïdor, és molt més àmplia i diversa, és dissenyar una estratègia conjunta entre dues o més empreses amb objectius comuns i buscant un benefici comú que condueixi  al creixement i desenvolupament de totes les parts.

 Un altre punt de debat van ser algunes dificultats que poden aparèixer en els intents de cooperació, i el plantejament de les soluciones corresponents .

 Entre tots els assistents i els consultors es van aportar informacions d’interès sobre possibilitats de difusió empresarial a Internet, sobre la  millora en la introducció de tecnologies de la informació a les nostres empreses i, en especial, sobre les possibilitats de redissenyar les nostres pàgines web d’acord amb l’estratègia empresarial, i gaudir d’ajuts i subvencions.

 En definitiva, esperem que les pròximes trobades ja programades siguin tant o més fructíferes que aquesta. La cooperació, com a estratègia de desenvolupament empresarial, només serà possible gràcies a l‘augment del coneixement de les empreses del nostre entorn i de les sinergies que podem establir-hi, i gràcies a l’adquisició dels coneixements fonamentals perquè els projectes de cooperació que finalment es defineixin siguin sòlids, clars, ben definits i amb l’enfocament adient per assolir els nostres objectius com a empresaris.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE